Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@12:34:24 GMT

نرخ‌نامه لباس فرم مدارس در شهر کرمان تشریح شد

تاریخ انتشار: ۱ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۱۸۷۹۲

نرخ‌نامه لباس فرم مدارس در شهر کرمان تشریح شد

به گزارش روز سه شنبه اداره اطلاع رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان کرمان، میثم حسینی افزود: طبق بخشنامه وزارتی، انجمن اولیا و مربیان متولی تامین لباس فرم مدارس دانش آموزی در سال تحصیلی جدید است و این اداره باید در پیشبرد این امر با کمک سازمان دانش آموزی در استفاده از تجربیات سال های گذشته نهایت تلاش خود را در اجرای مطلوب این طرح به کاربرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: ارسال بخشنامه به تمامی مدارس (ناحیه یک و ناحیه دو ) صورت گرفته و طی سال جاری الزام خانواده ها به خرید لوازم غیر از فرم لباس مدرسه ممنوع اعلام شده است لذا هیچ تولیدی حق عرضه سایر اقلام به والدین در کنار فروش فرم لباس مدرسه را ندارد و مدیران مدارس حق هیچگونه قراردادی با تولید کنندگان لباس فرم مدرسه را ندارند.

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان ادامه داد: افزودن و دریافت هر مبلغ مازاد بر نرخ اعلام شده تحت عناوینی چون نظارت و مدیریت بر تهیه و توزیع لباس فرم مدرسه مجاز نیست و خلاف قانون است و هرگونه تخلف احتمالی با طرح شکایت توسط اولیای دانش آموزان از طریق انجمن اولیا و مربیان مدرسه، بازرسان اتحادیه های مربوط و اداره نظارت و بازرسی صنعت، معدن و تجارت و سازمان تعزیرات حکومتی قابل رسیدگی خواهد بود.

حسینی گفت: مدیران مدارس موظف هستند شماره تلفن سازمان تعزیرات حکومتی، اداره بازرسی، سازمان صنعت، معدن و تجارت، کارشناسی ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات آموزش و پرورش نواحی را در معرض دید اولیای دانش آموزان در دفتر مدرسه و تابلو اعلانات نصب کنند و مدیران مدارس موظفند پس از انعقاد تفاهمنامه بین انجمن اولیا و مربیان مدرسه و تولیدکنندگان مجاز بر اساس نرخ تمام شده، پارچه و دوخت (ابلاغی از سوی اتحادیه های مربوط) با اطلاع رسانی به والدین نسبت به معرفی آنها به تولیدکنندگان مجاز برای تهیه لباس فرم اقدام کنند.

وی بیان کرد: برای عدم تحمیل هزینه های اضافی به خانواده ها، دانش آموزان می توانند از لباس های سالم و قابل استفاده سال های پیش استفاده کرده و والدین در صورت تمایل با رعایت رنگ و مدل مصوب مدرسه می‌توانند خود نسبت به دوخت و تهیه لباس فرم فرزند خود اقدام کنند همچنین به مدیران مدارس سفارش شده در صورتی که فردی توان پرداخت هزینه فرم لباس مدرسه را نداشته باشند از کمک خیران و سایر اولیا و مربیان در راستای تهیه فرم دانش آموزان برای وی استفاده شود.

رییس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان کرمان گفت: نظارت تیم های ارزیابی انجمن اولیا و مربیان و نماینده صنعت، معدن و تجارت، بازرسی آموزش و پرورش نواحی در هر هفته به صورت نامحسوس از تولیدی های مجاز فرم لباس مدارس باید انجام شود.

وی ادامه داد: با توجه به جلسات کارگروه ساماندهی فرم لباس مدارس سعی بر این شده کاهش قیمت ها، افزایش کیفیت پارچه و فراوانی در بازار مد نظر تولید کنندگان فرم مدارس باشد و نصب نرخنامه ارسالی به مدارس در معرض دید اولیای دانش آموزان در ورودی تمامی کارگاه های تولیدی مجاز و دارای مجوز ضرورت دارد.

بر پایه این گزارش، نرخ مصوب بر اساس رنگ، مدل و اندازه فرم لباس مدارس به شرح زیر اعلام می شود:

مقطع ابتدایی دخترانه دوره اول:

سایز ۲۲ قیمت ۲۲۳۰۰۰ تومان 
سایز ۲۴ قیمت ۲۲۸۰۰۰تومان 
سایز ۲۶ قیمت ۲۳۳۰۰۰ تومان  
سایز ۲۸ قیمت ۲۳۸۰۰۰ تومان 
سایز ۳۰ قیمت ۲۴۳۰۰۰ تومان                    

مقطع ابتدایی دخترانه دوره دوم: 

سایز ۲۸ قیمت ۲۳۸۰۰۰ تومان 
سایز ۳۰ قیمت ۲۴۳۰۰۰ تومان 
سایز ۳۲ قیمت ۲۴۸۰۰۰ تومان
سایز ۳۴ قیمت ۲۵۳۰۰۰ تومان
سایز ۳۶ قیمت ۲۵۸۰۰۰تومان          

مقطع متوسطه دخترانه دور اول:

سایز ۳۰ قیمت ۳۰۶۰۰۰ تومان 
سایز ۳۲ قیمت ۳۱۱۰۰۰ تومان
سایز ۳۴ قیمت ۳۱۶۰۰۰ تومان 
سایز ۳۶ قیمت ۳۲۱۰۰۰ تومان 
سایز ۳۸ قیمت ۳۲۶۰۰۰ تومان                     

متوسطه دخترانه دور دوم:

سایز ۳۶ قیمت ۳۲۱۰۰۰ تومان 
سایز ۳۸ قیمت ۳۲۶۰۰۰ تومان 
سایز ۴۰ قیمت ۳۳۱۰۰۰ تومان
سایز ۴۲ قیمت ۳۳۶۰۰۰ تومان 
سایز ۴۴ قیمت ۳۴۱۰۰۰ تومان         

ابتدایی پسرانه دور اول: 

سایز ۲۲ قیمت ۲۰۸۰۰۰ تومان 
سایز ۲۴ قیمت ۲۱۴۰۰۰ تومان 
سایز ۲۶ قیمت ۲۱۸۰۰۰ تومان
سایز ۲۸ قیمت ۲۲۳۰۰۰ تومان
 سایز ۳۰ قیمت ۲۲۸۰۰۰ تومان         
ابتدایی پسرانه دوره دوم: 

سایز ۲۸ قیمت ۲۲۳۰۰۰ تومان 
سایز ۳۰ قیمت ۲۲۸۰۰۰ تومان 
سایز ۳۶ قیمت ۲۳۳۰۰۰ تومان 
سایز ۳۴ قیمت ۲۳۸۰۰۰ تومان 
سایز ۳۶ قیمت‌ ۲۴۳۰۰۰ تومان          

متوسطه پسرانه دور اول(قیمت پیراهن): 

سایز ۳۶ قیمت ۱۹۵۰۰۰ تومان 
سایز ۳۸ قیمت ۲۰۰۰۰۰ تومان
سایز ۴۰ قیمت ۲۰۵۰۰۰تومان 
سایز  ۴۲ قیمت ۲۱۰۰۰۰ تومان                                        
متوسطه پسرانه دور دوم ( قیمت پیراهن): 

سایز ۴۰ قیمت ۲۰۵.۰۰۰ تومان
سایز ۴۲ قیمت ۲۱۰۰۰۰ تومان 
سایز ۴۴ قیمت ۲۱۵۰۰۰ تومان    

متوسطه پسرانه دور اول(قیمت شلوار): 

سایز ۳۶ قیمت ۲۶۵۰۰۰ تومان 
سایز ۳۸ قیمت ۲۷۰۰۰۰ تومان
سایز ۴۰ قیمت ۲۷۵۰۰۰ تومان 
سایز ۴۲ قیمت ۲۸۰۰۰۰ تومان                

متوسطه پسرانه دور دوم ( شلوار): 

سایز ۴۰ قیمت ۲۷۵۰۰۰ تومان 
سایز ۴۲ قیمت ۲۸۰۰۰۰ تومان 
سایز ۴۴ قیمت ۲۸۵۰۰۰ تومان

قیمت مقنعه دوره اول و دوم ابتدایی مبلغ ۳۶ هزار تومان و مقنعه دور اول و دوم متوسطه قیمت ۴۹ هزار تومان است که در صورت نوار دوزی پایین مقنعه مبلغ ۶ هزار تومان به این قیمت ها اضافه می شود.

برچسب‌ها مدارس کرمان اداره کل آموزش و پرورش کرمان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس کرمان اداره کل آموزش و پرورش کرمان مدارس کرمان اداره کل آموزش و پرورش کرمان انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش مدیران مدارس دخترانه دور دانش آموزان تومان سایز فرم لباس لباس فرم دور اول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۸۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • تشریح رسالت بنیاد فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه‌ها و مدارس
  • جشن روز دختر در دانشگاه‌های کرمان برگزار می‌شود/تشریح برنامه های دهه کرامت
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در کشور احداث می‌شود
  • انتقال دبیرخانه دائمی مُد زاگرس به لرستان
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • شیوه نامه افزایش حقوق و دستمزد سال ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد تشریح شد