Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه برای تهیه فرم مدرسه اجباری برای دانش‌آموز و مدرسه وجود ندارد، گفت: هرگونه شکایت درخصوص کیفیت، دوخت و دوز، نحوه توزیع یا قیمت به سامانه ۱۲۴ اطلاع داده شود.

شهرام صانعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، با بیان اینکه برای تهیه فرم مدرسه اجباری برای دانش‌آموز و مدرسه وجود ندارد، اظهار کرد: در سال جاری آموزش و پرورش در موضوع فرم مدارس تنها مجری ماده ۸۵ قانون آئین‌نامه اجرایی مدارس است که در آن به تصویب مدل فرم دانش‌آموزی توسط شورای مدرسه اشاره شده و ادامه فرآیند نظیر انعقاد تفاهم‌نامه با تولیدی، نظارت بر دوخت و دوز، قیمت و کیفیت تا زمان توزیع فرم، در اختیار انجمن اولیا و مربیان مدرسه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه آموزش و پرورش نقشی در تعیین قیمت فرم دانش‌آموزی مدارس ندارد، افزود: در صورت اجبار دانش‌آموز برای خرید فرم مدرسه از سمت مدارس، این موضوع از طریق کارشناسی‌های انجمن اولیا و مربیان نواحی و مناطق و کارشناسی‌های ارزیابی عملکرد و بازرسی ادارات، قابل پیگیری است.

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان تصریح کرد: به علت درگیری دانش‌آموزان با شیوع بیماری کرونا و نبود آموزش حضوری، فرم مدرسه تولید و خریداری نشده است؛ بنابراین احتمال اینکه فرم مدرسه خریداری و استفاده شده در سه سال گذشته مناسب استفاده در زمان کنونی برای دانش‌آموزش باشد، وجود ندارد و تأکیدی مبنی بر اینکه مدارس رنگ یا مدل فرم دانش‌آموزی را تغییر ندهند، برای زمانی است که آموزش حضوری دانش‌آموزان هر ساله تداوم داشته باشد.

مدیران مدارس مجاز به اخذ قرارداد با تولیدکنندگان لباس نیستند

وی با بیان اینکه طی سال جاری شورای مدارس محدودیتی برای تغییر رنگ و مدل فرم دانش‌آموزی ندارند، ادامه داد: مدیران مدارس به هیچ عنوان مجاز به اخذ قرارداد با تولیدکنندگان لباس نیستند، یکی از تخلفاتی که مدیر مدارس باید نسبت به آن پاسخگو باشند، امضای تفاهم‌نامه با واحد تولیدی است. انجمن اولیا و مربیان مدارس تشکیل می‌شود و در این شورا مواردی نظیر واحد تولیدی موردنظر، قیمت فرم مدرسه، نوع پارچه مورد استفاده و نحوه توزیع مصوب می‌شود و رئیس این انجمن به نمایندگی از مدرسه برای انعقاد تفاهم‌نامه، اقدام می‌کند.

صانعی گفت: پوشش دانش‌آموزی در مدرسه قانون خود را دارد و باید شرایط زندگی و تحصیل در ایران به عنوان یک کشور اسلامی، مدنظر قرار بگیرد و خطوط قرمز در نحوه پوشش رعایت شود. در صورتی که دانش‌آموز فرمی متفاوت با سایر دانش‌آموزان اما عرف‌پسند و مورد تأیید مدیر مدرسه برگزیند، مشکلی وجود ندارد و مدیر حق اجبار دانش‌آموز برای انتخاب فرم مدرسه را ندارد اما احتمال می‌رود این موضوع آسیب روحی برای دانش‌آموز به همراه داشته باشد.

وی با بیان اینکه به مدیران مدارس سفارش شده است در صورتی که فردی توان پرداخت هزینه فرم مدرسه را نداشته باشد از کمک خیران و سایر اولیا و مربیان در راستای تهیه فرم دانش‌آموزی برای وی استفاده شود، اضافه کرد: با توجه به موارد مذکور، مدیر مدرسه حق اجبار کردن دانش‌آموز برای تهیه فرم مدرسه را ندارد.

نظارت تیم‌های ارزیابی و انجمن‌های اولیا و مربیان بر فروش لباس فرم مدرسه

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه در بخشنامه ارسالی به همه مدارس طی سال جاری الزام خانواده‌ها به خرید لوازم غیر از فرم مدرسه ممنوع اعلام شده است، اظهار کرد: هیچ تولیدی حق عرضه سایر اقلام به والدین در کنار فروش فرم مدرسه را ندارد.

صانعی با بیان اینکه تیم‌های ارزیابی و انجمن‌های اولیا و مربیان در مدارس که خود نمایندگان سایر اولیا هستند، به منظور بازرسی و هماهنگی به واحدهای توزیع مراجعه می‌کنند، افزود: تصمیم نظارت اولیای دانش‌آموزان بر تهیه فرم مدارس که برای اولین بار طی سال جاری گرفته شد، دارای مزایای فراوانی است که از آن جمله می‌توان به نظارت حداقل پنج نفر از اولیای دانش‌آموزان روی دوخت و دوز فرم مدارس، اشاره کرد و قطعاً موجب افزایش میزان رضایتمندی خواهد شد.

وی درخصوص قیمت رسمی فرم دانش‌آموزی، تصریح کرد: اعلام نرخ وظیفه سازمان آموزش و پرورش به جهت نداشتن تخصص و نداشتن جایگاه قانونی در این موضوع، نیست و در بخشنامه ارسال شده به همه مدارس ضمن تاکید بر رؤیت توسط اولیا اشاره شده است که هرگونه شکایت درخصوص کیفیت، دوخت و دوز، نحوه توزیع یا قیمت به سامانه ۱۲۴ اطلاع داده شود.

نظارت بر انتخاب فرم مجلل دانش‌آموزی در مدارس غیردولتی

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان اداره کل آموزش و پرورش استان اصفهان با بیان اینکه همه دغدغه موجود رضایت خانواده‌ها و تهیه البسه مرغوب با نازل‌ترین قیمت است، ادامه داد: تهیه البسه مرغوب به طور قطع در یادگیری و بازدهی دانش‌آموزان تأثیرگذار خواهد بود و احساس خوشایندی برای آنها به ارمغان می‌آورد و از صفر تا صد این فرآیند در سال جاری توسط نمایندگان اولیای دانش‌آموزان کنترل خواهد شد.

وی با اشاره به انتخاب فرم مجلل دانش‌آموزی در مدارس غیردولتی، خاطرنشان کرد: جلسه‌ای با رئیس اداره مشارکت‌های مردمی و مدارس غیردولتی برگزار و قرار بر این شد که در حیطه نظارت بر مدارس غیردولتی موضوع انتخاب فرم‌های مجلل را در بازدیدها مدنظر قرار دهند. همچنین ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان اصفهان نیز بر پرهیز از تجمل در فرم‌های لباس دانش‌آموزی تاکید کرده است اما به طور کلی مسئولیت اصلی کنترل این موضوع به انجمن‌های مدارس بازمی‌گردد و در صورتی که این موضوع مشاهده شود، برخورد لازم صورت می‌گیرد.

کد خبر 593383

منبع: ایمنا

کلیدواژه: مدارس بازگشایی مدارس بازگشایی مدارس و کرونا فرم مدارس تهیه لباس فرم دانش آموزی آغاز آموزش حضوری در مدارس فرم مدرسه آموزش حضوری و مجازی مزایای آموزش حضوری شرایط آموزش حضوری مدارس از سرگیری آموزش حضوری در مدارس لباس فرم مدارس قیمت لباس فرم مدارس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مدارس غیردولتی برای دانش آموز فرم دانش آموزی فرم مدرسه دانش آموزان وجود ندارد انتخاب فرم دوخت و دوز تهیه فرم سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۵۹۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان

به گزارش خبرگزاری مهر، در راستای برنامه پیشگیری‌های رشدمدار و نظام مراقبت ملی دانش‌آموزی و با هدف بررسی آسیب‌های خاص حوزه دانش‌آموزی و نحوه مداخلات پیشگیرانه جلسه‌ای با حضور متولیان آموزش و پرورش، بهزیستی و پلیس فتا تشکیل شد.

سید هادی مصطفوی، سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان در این جلسه با اشاره با آسیب‌های شناسایی شده در مدارس و حوزه دانش آموزی عنوان کرد: مسائل مربوط به ترک و بازماندگی از تحصیل، پیشگیری از خشونت، پیشگیری از خودکشی، جرایم و آسیب‌های فضای مجازی، استعمال دخانیات و موارد مبتلابه جامعه دانش آموزی در رصد این معاونت بوده و تلاش داریم با حساسیت و اتخاذ تدابیر پیشگیرانه در جهت کاهش موضوعات مورد اشاره که امنیت روانی مدارس و جامعه را می‌تواند دچار آسیب نماید، اقدام نمائیم.

وی با اشاره به اینکه حوزه آموزش و پرورش بعد از حوزه خانواده یکی از مهمترین نهادهای اجتماعی است، بیان کرد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان همدان تلاش دارد با هدف تسهیل تعامل این دو نهاد در تربیت فرزندان و آینده‌سازان این مرز و بوم برای رسیدن هرچه بیشتر به جامعه‌ای سالم و شکوفا نقشی درخور را ایفا نماید؛ زیرا مسائل روانی و تربیتی دانش‌آموزان دغدغه‌ی خانواده‌ها، مسئولین و همه است.

مصطفوی با اشاره به اینکه آشناسازی دانش آموزان با قوانین و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند گام بلند و مهمی در پیشگیری از مسائل حوزه دانش‌آموزی داشته باشد، تشریح کرد: در راستای این هدف معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در طرحی ابتکاری اقدام به «راه‌اندازی ایستگاه قانون» در سطح شهر نموده و در فاز بعدی این طرح، مدارس و ادارات استان هم تحت پوشش نیز ایستگاه قانون می‌گیرند که در مدارس بطور خاص قرار است جایگاه و تابلوهایی متناسب با محیط مدارس طراحی و نصب گردند تا به صورت دوره‌ای قوانین و موضوعات احصا شده در آنها نصب و پیاده‌سازی گردند و دانش‌آموزان با مطالعه آن موارد سطح دانش خود را در حوزه سوادرسانه‌ای و فضای مجازی، قوانین، مضرات استفاده از مواد دخانی و … بالا ببرند.

وی همچنین از اجرای طرح قاضی مدرسه از مهرماه سال جاری خبر داد و خاطر نشان کرد: در نظر داریم بصورت فازبندی شده هیئت‌های صلح‌یاری دانش‌آموزی را در تمامی مدارس استان راه اندازی نمائیم تا از ظرفیت جامعه دانش‌آموزی در بحث هیئت‌های صلح و صلح‌یاران استفاده گردد و این صلح‌یاران متولی رفع اختلافات در مدارس خود شده و اقدامات مناسبی در کاهش و پیشگیری از مسائل بردارند.

کد خبر 6099756

دیگر خبرها

  • حرفه‌آموزی به جای مدرک‌گرایی در دستورکار دولت است
  • حمایت از معلمان مدارس غیردولتی در قانون جدید این مدارس، مد نظر است
  • هزینه فوق برنامه مدارس غیردولتی در سال تحصیلی جدید ۴۰ درصد شهریه می‌شود
  • مدارس نوبت عصر شهر قزوین «پنجاه‌به‌در» تعطیل است
  • ایستگاه قانون، گامی در راستای افزایش دانش حقوقی دانش‌آموزان
  • ۲۳ ایده به مرحله نهایی جشنواره «ایده‌شو» دانش‌آموزی راه یافت
  • ۴ سالن ورزش دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • چهار سالن ورزشی دانش‌آموزی در زنجان آماده افتتاح است
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟