Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، در خصوص وضعیت ثبت نام مدارس استان اصفهان اظهار داشت: ثبت نام مدارس در مقطع ابتدایی از ۱۵ خرداد شروع شد و دوره متوسطه نیز در یکی دو هفته آینده به اتمام می‌رسد، دلیل ثبت نام دیرتر متوسطه نیز هدایت تحصیلی دانش آموزان نهم به دهم بود که صادر شد و ثبت نام تمام پایه‌ها رو به اتمام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانش آموزانی که هنوز موفق به ثبت نام در مدارس نشده‌اند هرچه زودتر به مدارس مراجعه کنند و فرایند ثبت نام خود را پیگیری کنند زیرا هرچقدر خانواده‌ها دیرتر به مدارس مراجعه کنند فرایند ثبت نام آنها سخت‌تر صورت می‌گیرد و دچار چالش‌های بیشتری می‌شوند.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد اداره کل آموزش و پرورش اصفهان در خصوص ثبت نام دانش آموزان شرکت کننده در آزمون‌های ورودی مدارس برتر تصریح کرد: دانش آموزان شرکت کننده در آزمون‌های تیزهوشان، نمونه دولتی و فرهنگ باید قبل از اعلام نتایج نهایی در یکی از مدارس دولتی پیش ثبت نام خود را انجام دهند.

وی اضافه کرد: در نهایت امر برای تک تک دانش آموزان این استان و این کشور مدرسه پیش‌بینی شده و هیچوقت ظرفیت همه مدارس پر نمی‌شود و اصلاً جای نگرانی نیست، اما اگر دانش آموزان و خانواده آن مدرسه دولتی خاصی را مدنظر دارند باید هرچه زودتر اقدام کنند که ظرفیت آن تکمیل نشود.

رئیس اداره ارزیابی عملکرد اداره کل آموزش و پرورش اصفهان با بیان اینکه اولویت ثبت نام مدارس دانش آموزان محل سکونت منطقه است، افزود: برای ثبت نام مدرسه دانش‌آموز در منطقه‌هایی غیر از محل سکونت منع قانونی ندارد، اما اولویت با دانش‌آموز محدوده مدرسه است و وقتی همه دانش آموزان محدوده ثبت نام کردند در صورت خالی ماندن ظرفیت مدیر آن را با دانش‌آموز خارج محدوده پر می‌کند.

لباس فرم مدارس را به مدیران توصیه نکردیم

وی در خصوص وضعیت لباس فرم مدارس ابراز داشت: دو سالی است که با توجه به پاندمی کرونا حضور یا عدم حضور دانش‌آموز در مدرسه مانور زیادی داده نمی‌شود با وجود اینکه قبل از پاندمی نیز فرم مدارس اجباری نبود و الان نیز اجباری نیست، البته در این خصوص شورای مدرسه تصمیم گیر است اما با توجه به وضعیت جلسه‌ای در این باره در اداره آموزش و پرورش تشکیل نشده و توصیه چندانی نیز به مدیران برای این بحث نداشتیم.

محمودی در خصوص وضعیت کتب درسی دانش آموزان تاکید کرد: دانش آموزانی که برای سال آینده قصد ادامه تحصیل دارند اما هنوز کتب درسی خود را ثبت نام نکرده‌اند هرچه زودتر از طریق سامانه یا مدرسه اقدام به ثبت نام کتب درسی کنند که مشکلی در این باره برای سال تحصیلی جدید پیش نیاید.

وی اضافه کرد: دانش آموزان میان پایه منظور همه دانش‌آموز به جز پایه‌های اول، ششم به هفتم و نهم به دهم برای ثبت نام در مدرسه نیازی به حضور در مدرسه ندارند و از خانواده‌ها درخواست داریم با توجه به وضعیت بیماری در مدارس حاضر نشوند، مگر دانش آموزی که می‌خواهد مدرسه خود را تغییر دهد.

کد خبر 5280563

منبع: مهر

کلیدواژه: آموزش و پرورش ثبت نام دانش آموزان لباس فرم مدارس محرم 1400 ویروس کرونا ماه محرم بوشهر واکسن کرونا کرمانشاه مراسم عزاداری آمار کرونا عکس استانها شیوع کرونا گرگان روز خبرنگار خطبه های نماز جمعه اردبیل دانش آموزان دانش آموز ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۰۸۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • محدوده محل کار والدین به محل مجاز تحصیل فرزند اضافه شد
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس