Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان جنوبی مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان جنوبی با بیان اینکه در سال تحصیلی جدید دریافت هزینه از اولیا تنها با تصویب شورای آموزش و پرورش بلامانع است، گفت: تصمیم گیری درمورد پوشش دانش‌آموزان از وظایف شورای مدرسه است.

نورعلی عباسپور، در مورد پوشش دانش‌آموزان در سال تحصیلی جدید اظهار کرد: برطبق بند ۱۲ از شرح وظایف شورای مدرسه مندرج در آیین نامه اجرایی مدارس، تصمیم‌گیری در مورد لباس و پوشش دانش‌آموزان از وظایف شورای مدرسه است و بر این اساس تصمیم‌گیری و اقدام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش ایسنا، مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان جنوبی افزود: باتوجه به راه‌اندازی سامانه آموزش خانواده در همگام، ضرورت دارد، مدیران کلیه مدارس  برمبنای این سامانه نسبت به انتخاب مدرس مدنظر، نظرسنجی از اولیا، زمان بندی شروع و پایان دوره، انتخاب دوره‌های ابلاغی، حضور غیاب اولیا،صدور گواهینامه، ثبت آمار و... اقدام کنند.

وی گفت: آموزش اولیا صرفا توسط مدرسین آموزش خانواده انجمن اولیا و مربیان و از طریق سامانه آموزش خانواده صورت می‌گیرد، مدیر مدرسه همواره به عنوان مدیر دوره شناخته می‌شود، بنابراین نظارت بر تدریس مدرس و برآوردن خواسته‌های اولیا مطابق نیازسنجی و... به عهده مدیر دوره است.

مدیرکل انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان جنوبی بیان کرد: مدیر مدرسه با استفاده از نظرات اولیا، مدرس مربوطه و اعضای انجمن می‌تواند تا سقف ۴۰ ساعت از سایر سرفصل‌ها استفاده کند.

عباسپور یادآور شد: استفاده از اساتید دانشگاه و صاحب‌نظران به عنوان سخنران تخصصی صرفا با هماهنگی اداره انجمن اولیا ومربیان بلامانع است و ضروری است در مدارس بر معرفی ماهنامه پیوند، کتاب‌های انتشارات انجمن اولیا و مربیان به والدین و کانال اولیا ومربیان در شبکه شاد جهت آموزش غیرحضوری تاکید شود.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانش آموزان انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش خراسان جنوبی شورای مدرسه دانش آموزان تصمیم گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۵۳۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند

به گزارش خبرنگار مهر، محسن خیرمند ظهر چهارشنبه در حاشیه بازدید از برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی اظهار کرد: دانش‌آموزان گروه سنی کودک و نوجوان برای جذب تعالیم تربیتی، اخلاقی و مراقبتی انعطاف پذیر بوده و اگر به شکلی صحیح تربیت شوند، از گزند آسیب‌های نهفته در جامعه، مصون می‌مانند.

وی با اشاره به برگزاری کارگاه‌های هویت و رفتار در مدارس استان مرکزی گفت: پیشگیری سطح یک، کارآمدترین سطح است و دوره هویت و رفتار به طور مستمر در مدارس استان مرکزی برگزار می‌شود.

خیرمند گفت: مدارس به عنوان محلی که کودکان و نوجوانان بخش عمده‌ای از زمان مفید روز خود را در آن می‌گذرانند، پایگاهی مناسب برای ارائه تعالیم تربیتی، رفتاری و خودشناسی است.

وی ادامه داد: در این راستا معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان مرکزی با درک اهمیت موضوع، در اقدامی ابتکاری و با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان مبادرت به برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان کرد.

خیرمند دانش‌آموزان را آینده‌سازان کشور دانست و افزود: هرگونه برنامه‌ریزی در راستای تربیت صحیح شخصیت آن دانش‌آموزان، جامعه‌ای پویا و غنی از ارزش‌ها را برایمان به ارمغان می‌آورد.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان مرکزی تصریح کرد: برگزاری دوره‌های خودآگاهی برای دانش‌آموزان تحت عنوان هور، اقدامی بود که این معاونت از دو سال گذشته پیشبرد آن را دنبال کرده و در بدو امر اقدام به تربیت مربیان آموزشی از میان مشاورین معرفی شده از سوی اداره کل آموزش و پرورش کرد که تاکنون بالغ بر ۱۷۰ مربی برای تدریس به دانش‌آموزان تربیت شده‌اند.

وی گفت: از ابتدای اجرای این طرح تاکنون، دوره‌های هویت و رفتار را مبتنی بر آگاهی‌بخشی و تربیت برای دانش‌آموزان دختر مقاطع متوسطه اول و دوم دنبال کردیم که بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، بازخوردهای خوبی را از خود دانش آموزان، مربیان و عوامل اجرایی مدارس دریافت کردیم.

خیرمند بیان کرد: کارآمدی این دوره در گرو استمرار آن است که مطابق هماهنگی صورت گرفته، به دنبال تداوم در برگزاری این کارگاه‌ها هستیم و به طور حتم سال آینده با تربیت مربیان آقا، اجرای این طرح برای مدارس پسرانه را نیز دنبال خواهیم کرد.

کد خبر 6100669

دیگر خبرها

  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان