Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-08@11:22:37 GMT

کاهش ۶۰درصدی تولید لباس فرم مدرسه

تاریخ انتشار: ۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۱۵۷۴۷۹

کاهش ۶۰درصدی تولید لباس فرم مدرسه

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، اکرم عیوض خانی اظهار کرد: با توجه به افزایش قیمت مواد اولیه، بخشی از مواد اولیه مورد نیاز تولید پوشاک مدارس در پاییز خریداری شده بود تا طبق روال هر سال کار به خوبی شروع شود، اما با شیوع ویروس کرونا بخش زیادی از مواد اولیه تهیه شده بدون استفاده باقی ماند.

‌ به گفته وی، تولیدکنندگان پوشاک مدارس امسال معادل ۳۵ تا ۴۰ درصد ظرفیت سال گذشته فعالیت کردند و تولید آنها حداقل ۶۰ درصد کاهش داشته است؛ این در حالی است که هر سال تولیدکنندگان پوشاک مدارس، ظرفیت تولید خود را افزایش می‌دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته واحدهای ضعیف‌تر به ویژه واحدهایی که با مدارس دولتی همکاری می کنند، اصلا تولیدی نداشتند.

عیوض خانی تصریح کرد: حتی مدارس غیرانتفاعی که هر سال طرح جدید برای پوشاک مدارس در نظر می‌گرفتند، با توجه به وضعیت اقتصادی امسال سعی کردند طرح سال گذشته را تمدید کنند تا دانش آموزان بتوانند لباس‌های سال قبل خود را بپوشند و به خانواده‌ها کمتر فشار بیاید؛ بنابراین این مدارس هم فقط برای ورودی های جدید لباس سفارش داده‌اند. برای مثال مدرسه‌ای با ۲۵۰ دانش آموز احتمالا فقط ۵۰ سفارش لباس مدرسه دارد.

وی با بیان اینکه وضعیت کاری واحدهای تولیدی که با مدارس دولتی کار می‌کنند بدتر است، تصریح کرد: شنیده ها حاکی از آن است که بسیاری از واحدهایی که با مدارس دولتی همکاری می‌کردند امسال کلا تولید نداشته‌اند.

عیوض خانی همچنین درباره سود بالای مدارس از فروش روپوش مدرسه گفت: به نظر نمی‌رسد که در شرایط فعلی این وضعیت تکرار شود؛ چراکه به تبع شیوع ویروس کرونا و وضعیت اقتصادی مردم، مدارس می‌خواهند دانش آموزان را حفظ کنند؛ بنابراین به ندرت طرح لباس‌ها را تغییر دادند و می‌توان گفت که ۹۰ درصد مدارس غیرانتفاعی طرح سال گذشته پوشاک مدارس را تکرار کردند.

همچنین به گفته وی با توجه به اینکه بازار پوشاک مدارس کشش ندارد، معمولا قیمت‌ها سالانه تغییر زیادی نمی‌کند و هر ساله درصد سود تولیدکنندگان کمتر می‌شود؛ به‌طوری‌که امسال بیشترین قیمت لباس مقطع دبستان مربوط به کار سه تکه سارافون شلوار فاستونی و پیراهن تترون خارجی است که حدود ۳۴۰ هزار تومان عرضه می‌شود و در گران‌ترین لباس‌های مقطع متوسطه نیز معمولا از داکرون بروجرد استفاده می‌شود که هر دست ۱۶۰ هزار تومان قیمت دارد.

 سال گذشته این تولیدکننده پوشاک مدرسه گفته بود که  سود مدارس از فروش لباس مدرسه ۴ برابر تولیدکنندگان است. وی حداکثر قیمت  لباس‌های سه‌تکه، یعنی سارافن، بلیز و شلوار را ۲۷۰ هزار تومان و حداکثر قیمت لباس فرم متوسطه را ۱۴۰ هزار تومان اعلام کرده بود.

پربیننده ترین شرایط جدید رجیستری تلفن همراه مشتری‌های دست دوم میوه‌های دورریز دلیل افزایش قیمت برنج ایرانی چیست؟ کاهش فروش ۵۰درصدی عینک قیمت خرما سر باغ ۱۰هزار تومان!

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: دانش آموز مدرسه لباس فرم لباس فرم مدرسه پوشاک مدرسه قیمت طلا قیمت لوازم خانگی سهام عدالت پوشاک مدارس هزار تومان سال گذشته لباس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۱۵۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند

ایسنا/زنجان  مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: اکنون مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک در شهر زنجان، کمبود مدرسه دارند.

حمیدرضا اسلامی امروز (۱۹ اردیبهشت ماه) در نشست خبری، با بیان اینکه سال گذشته اعلام شد طبق هدف‌گذاری ۲۳۴ کلاس درس در قالب ۴۴ پروژه تحویل آموزش‌ و پرورش می‌دهیم، اظهار کرد: از این تعداد ۲۱۷ کلاس درس در قالب ۴۰ پروژه تحویل آموزش‌ و پرورش شد که شامل دو پروژه به‌صورت ورزشی و ۳۸ باب مدرسه بود.

وی با بیان اینکه توزیع این پروژه‌ها به این نحو بود که چهار پروژه در ابهر، سه پروژه ایجرود، ۱۲ پروژه در خدابنده، ۹ پروژه در زنجان، هشت پروژه در ماهنشان، دو پروژه در طارم و دو پروژه در سلطانیه داشتیم، ادامه داد: این پروژه‌ها در مجموع ۲۱۷ کلاس درس را شامل می‌شود.

اسلامی با اشاره به نامگذاری سال به‌عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم» گفت: برنامه ویژه‌ای برای امسال داریم. این برنامه مبنی بر جهش همکاری و همیاری خیران مدرسه‌ساز است که کمک حال ساخت و توسعه مدارس هستند. 

وی با اشاره به اینکه یکی از منابع تامین اعتبار برای مدارس، مجامع خیران مدرسه‌ساز و خود خیران مدرسه‌ساز هستند، بیان کرد: این مجامع جذب کمک‌های خیران را حمایت و هدایت می‌کنند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به اینکه هدف‌گذاری به این منوال بود که پروژه‌هایی که به‌صورت خیرساز بودند و بویژه در مناطق روستایی به سمت حذف مدارس تخریبی و احداث مدارس مقاوم پیش رود، اظهار کرد: این امر گامی در راستای برقراری عدالت آموزشی در استان و بویژه مناطق کم‌برخوردار و دورافتاده استان است.

او با یادآوری اینکه سال گذشته طرحی موسوم به طرح شهید پناهی با عنوان حذف مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر دانش‌آموز را داشتیم، گفت: از این تعداد هدف‌گذاری شده دو پروژه هنوز به پایان نرسیده است، اما امیدواریم تا مهر ماه به پایان برسد.

وی با توضیح اینکه از مهر ماه امسال مدرسه کانکسی با بیش از ۱۰ نفر دانش‌آموز در استان نخواهیم داشت، افزود: حدود ۶۷۰ مدرسه معادل ۳۰ درصد از ۲۲۳۸ مدرسه استان به مقاوم‌سازی نیاز دارند.

اسلامی با اشاره به ضرورت تامین زیرساخت‌های آموزشی در طرح‌های نهضت ملی مسکن قبل از استقرار جمعیت در آنها، گفت: توجه به این موضوع، مانع بروز مشکل در آینده می‌شود.

او با اشاره به ماده ۱۸ قانون شورای عالی آموزش‌ و پرورش، اظهار کرد: طبق این قانون، انبوه‌سازانی که ساخت بیش از ۲۰۰ واحد مسکونی را عملیاتی می‌کنند، موظفند خدمات آموزشی از جمله ساخت مدرسه را برای ساکنان این واحدها اجرا کنند. اکنون در مناطقی مانند گلشهر کاظمیه و پونک این قانون عملی نشده است و این مناطق با کمبود مدارس مواجه‌اند.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان از برگزاری جشنواره خیران مدرسه‌ساز زنجان در ششم مرداد ماه خبر داد و افزود: تعداد قابل توجهی خیر مدرسه‌ساز در زنجان فعالند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ۶۰درصدی تولید نفت خام در دولت سیزدهم/ اولویت وزارت نفت، تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • برخی شهرک‌های زنجان کمبود مدرسه دارند
  • تبعات سیاست ارزی غلط بانک مرکزی/ از «تنبیه صادرکنندگان» تا «کاهش توانمندی کشور در رقابت‌پذیری در بازار‌های صادراتی»
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • کاهش ۱۵ میلیون تومانی قیمت زعفران
  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • کاهش ۵۰ هزار تومانی قیمت دام زنده سبک نسبت به سال گذشته
  • کاهش شهریه برخی از مدارس غیر دولتی/ شهریه مدارس هیئت‌امنایی چقدر است؟
  • دبیر جدید اتحادیه تولید و صادرات: مرکز «پوشاک استوک» منطقه شدیم
  • بهترین برند ترکیه برای خرید در سال ۲۰۲۴