Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش صدای ایران، نورعلی عباسپور درباره تهیه لباس فرم برای دانش آموزان گفت: در آیین نامه اجرایی مدارس که در دستور کار مدیران مدارس است، به صراحت آمده که تصمیم گیری در مورد لباس فرم دانش آموزان با شورای مدرسه است. در سالهای گذشته هم هیچگونه اجباری برای تهیه لباس فرم نیست، اما چهارچوبی مشخص شده که با عرف جامعه مغایر نباشد و متناسب با فرهنگ دینی و ملی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: تصمیم گیری در مورد اینکه دانش آموز چه لباسی بپوشند که عرف رعایت شود به شورای مدرسه واگذار شده است. بنابراین تحمیلی به خانواده ها نیست که حتما این نوع لباس تهیه شود اما ما معتقدیم که رنگ و .. هم در تریبت بچه ها موثر است و این رنگ و ... را شورای مدرسه تعیین می کند.
عباسپور  که در یک گفت‌وگوی تلویزیونی صحبت می‌کرد، اضافه کرد: الان شرایط ویژه است و همانطور که اعلام شده در جایی که شرایط قرمز باشد، طبق پروتکلها دانش آموزان به مدرسه نمی روند اما همین الان هم دانش آموز موظف است با لباس رسمی و با رعایت موارد در کلاس‌های آنلاین شرکت کند و ارتباط رسمی را حفظ کند.
مدیرکل اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش درباره قیمت بالای لباس فرم و اجبار برخی از مدارس به خرید لباس‌هایی با قیمت ۳۰۰ تا ۴۰۰ هزار تومان گفت: بخشنامه از طرف دفتر وزیر اعلام شد و دانش آموزی که لباس سال گذشته را دارد و اندازه است مجبور به تهیه لباس مجدد نیست.  وقتی هم مدرسه نرود با همان لباس عرفی رسمی توصیه شده می‌تواند در کلاس‌ها حاضر شود. در آن شرایط مدرسه هم نمیرود که بخواهند اعلام یا اجبار کند که لباس نو و جدید بخرند.
عباسپور افزود: با این وجود مرکز رسیدگی به شکایات و ارزیابی در پرتال وزارت آموزش و پرورش وجود دارد و ما با هرچه غیر از این باشد برخورد خواهیم کرد. حتی مواردی در گذشته در مورد سرویس مدرسه نیز از همین طریق گزارشها دریافت و با تخلفات برخورد شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: کلاس آنلاین دانش آموزان لباس فرم دانش آموزان صدای ایران دانش آموزان لباس فرم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۴۹۹۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، حامد مرادی، کارشناس ارشد برنامه ریزی درسی ۳ سال است آموزگار شده و به دلیل علاقه‌ فراوان، ریشه‌ روستایی، آشنایی کامل به منطقه و روستا‌های اسدآباد به خواست خود در مدرسه‌ ۶ پایه‌ سنایی روستای ده سفید معلم شده است.

هر روز در فصول مختلف سال و در شرایط مساعد و نامساعد جوی و جاده ۶۰ کیلومتر جاده را طی می‌کند و می‌گوید علاقه و عشقی که به بچه‌ها دارم نمی‌گذارد خستگی را حس کنم.

آقای مرادی با تلاش و کمک گرفتن از رئیس آموزش و پرورش اسدآباد و با استفاده از سیستم‌های شخصی مدرسه را هوشمند کرده و به دانش آموزان کار با کامپیوتر و چند نرم افزار جزیی مباحث درسی پایه‌ ششم را آموخته است.

دانش آموزان مدرسه‌ سنایی با دیدن فیلم‌های آموزشی، مسابقات درسی و املا در کامپیوتر درس‌ها را بهتر یاد می‌گیرند و دانش آموزان پایه‌های بالاتر هم مانند مدارس شهر‌های بزرگ مباحث درسی مرتبط با رایانه را به خوبی آموخته و به آینده‌ای روشن امیدوار شده اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • فیلم؛ سرکار گذاشتن بامزه خانم معلم توسط دانش آموزان
  • درس پسندیده معلم رامیانی به دانش آموزان خود
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود