Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنری از راه اندازی مدارس اشتغال در خراسان جنوبی خبر داد و گفت: براساس تفاهم‌نامه منعقد شده بین سپاه و اداره‌کل آموزش و پرورش استان مدارس بلا استفاده و یا تعطیل شده برای راه‌اندازی کارگاه اشتغال در اختیار قرارگاه پیشرفت و آبادانی قرار می گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از بیرجند، «مهدی هنری» امروز (26 بهمن) در مدارس افتتاح مدرسه اشتغال روستای مرزی مهردشت درح، اظهار کرد: یکی از برنامه های قرارگاه پیشرفت و آبادانی در حوزه اشتغال و تعلیم و تربیت ایجاد کارگاه‌های اشتغال آموزش حین تولید در مدارس بوده که دانش آموزان حین آموزش تئوری موضوعات مهارتی و اشتغال مبتنی بر بوم محل را آموزش فرا می گیرند

 

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان‌ جنوبی گفت: براساس تفاهم‌نامه منعقد شده بین سپاه و اداره‌کل آموزش و پرورش استان مدارس بلا استفاده و یا تعطیل شده برای راه‌اندازی کارگاه اشتغال در اختیار قرارگاه پیشرفت و آبادانی قرار می گیرد و پس از بهسازی و مرمت با کمک خیران و قرارگاه، مطابق با رسته شغلی اولویت‌دار شناسایی شده در روستا تبدیل به گارگاه آموزش اشتغال و تولید می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

هنری بیان کرد: براساس این طرح بعد از مدتی که افراد خودکفا شده و قادر به تأمین تجهیزات به‌صورت شخصی باشند مشاغل به‌صورت خانگی پیگیری و حمایت‌های لازم تا زمان به ثبات رسیدن مشاغل ادامه می یابد.

 

وی با اشاره به راه‌اندازی مدرسه اشتغال روستای مهردشت درح، گفت: این کارگاه خیاطی که به همت قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان در یک مدرسه قدیمی و بلا استفاده روستا ایجاد شده ضمن بهسازی با کمک خیرین و گروه جهادی با چهار دستگاه چرخ خیاطی و لوازم جانبی مرتبط تجهیز شده است.

 

جانشین قرارگاه پیشرفت و آبادانی خراسان‌جنوبی عنوان کرد: هزینه تولید 200 دست لباس محلی برای دانش‌آموزان محروم از طریق خیرین مدرسه ساز تأمین شده و دوخت آن توسط کارگاه مهردشت انجام خواهد شد.

 

هنری با اشاره به فعالیت‌های قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه خراسان‌جنوبی طی یک سال اخیر، ادامه داد: در شش دهستان هدف قرارگاه تعداد یک هزار و 450 دست لباس فرم مدارس توسط کارگاه‌های خیاطی به ارزش ریالی 102 میلیون تومان دوخته شده که هزینه آن توسط خیرین تأمین شده است.

 

وی در پایان یادآور شد: قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه انصارالرضا(ع) در شش دهستان درح سربیشه، شوسف و میغان نهبندان، پترگان زیرکوه، منتظریه طبس و قهستان درمیان در  عرصه عمران، اشتغال، فرهنگ، سلامت و تعلیم و تربیت فعالیت می‌کند، افزود:

 

 

 

پایان پیام/375

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدارس اشتغال سربیشه قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه مدرسه اشتغال خراسان جنوبی بلا استفاده راه اندازی دست لباس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۰۲۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود

ایسنا/مازندران مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از این نهاد به عنوان یک نهاد اثرگذار یاد کرد و گفت: پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود.

حسین کمالی ۱۶ اردیبهشت در آیین تجلیل از فرهنگیان بخش کجور که در تالار روستای خوشل برگزار شد، با بیان اینکه برگزاری این مراسم نشانه احترام به مقام معلمان است، اظهار کرد: هرسال که می‌گذرد درک مردم نسبت به مقام معلم بیشتر می‌شود.

وی با بیان اینکه محرومیت شایسته بخش کجور نیست، افزود: این منطقه محل پرورش نخبگان و شخصیت‌های بزرگی بوده است که در حال حاضر در سطح ملی دارای مسئولیت‌های بالایی هستند.

مدیرکل آموزش و پرورش مازندران از این نهاد به عنوان یک نهاد اثرگذار یاد کرد و گفت: پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود.

کمالی خطاب به معلمان بخش کجور که در دوردست خدمت می‌کنند، گفت: معلمی سختی‌هایی را به همراه دارد و شما که در دوردست خدمت می‌کنید سختی‌های شما بیشتر است.

وی با تاکید بر قدردانی ازجایگاه معلمان افزود: برای داشتن جامعه سالم و صالح باید آموزش و پرورش را به عنوان محل تربیت انسان بدانیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: هزینه‌هایی که برای جلوگیری از ناهنجاری‌ها صرف می‌شود اگر از ابتدا در آموزش و پرورش هزینه شود جلوی بسیاری از مشکلات اجتماعی گرفته خواهد شد.

کمالی آموزش و پرورش را نقطه شروع آرامش فرزندان دانست و یادآور شد: دانش آموزان امانات مردم در نزد ما هستند و باید با تمام وجود در خدمت فرزندان این مرز و بوم باشیم.

وی معلمی در مناطق دوردست و دور از خانه را به نوعی جهاد فرهنگی دانست و ادامه داد: شما افسران جبهه فرهنگی هستید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • گام هایی برای محرومت زدایی/اتمام ۴۲ پروژه جاده ای بین مزارع
  • تلاش می‌کنیم کرمان در سال ۱۴۰۳ به قرارگاه آبادانی تبدیل شود
  • باشگاه خبرنگاران پلیس در اردبیل راه اندازی شد
  • بهره‌مندی ۵۸۰ خانوار روستایی خراسان جنوبی از اینترنت پرسرعت
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • پیشرفت و تغییر در جامعه از خط سیر مدرسه و معلم می‌گذرد
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی/یک تجربه موفق
  • آموزش مهارت های کشاورزی به دانش آموزان آبادانی
  • پیشرفت و تحول در کشور از مدرسه آغاز می‌شود