Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهرا مظفر سرپرست اداره کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش درباره دریافت هزینه بابت لباس فرم مدرسه از سوی برخی مدارس اظهار کرد: بر اساس بخش نامه‌ای که در تیر ماه برای تأمین لباس فرم مدارس میان آموزش و پرورش و سازمان دانش آموزی تعیین تکلیف شد سازمان نماینده وزارت آموزش و پرورش برای تحقق کارهای اجرایی، تأمین لباس فرم تعیین شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: سازمان دانش آموزی با اتحادیه صنف پوشاک در ارتباط بود تا لباس‌های با کیفیتی در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.

مظفر با اشاره به اینکه برخی اتحادیه‌های تحت تأیید سازمان دانش آموزی برای تهیه لباس فرم در نظر گرفته شد، گفت: بر این اساس تعدادی از تولید کنندگان با آموزش و پرورش وارد مذاکره شدند و تعدادی که با حداقل هزینه ممکن لباس‌هایی با کیفیت تولید می‌کردند موظف به تهیه لباس فرم دانش آموزی شدند.

سرپرست اداره کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش افزود: بعد از این مرحله تولید کنندگان با مدارس قراردادی منعقد کردند که کاملا قانونی است و اولیا از طریق مدارس با این تولید کننده‌ها آشنا می‌شوند.

او بیان کرد: اولیا برای تهیه لباس مبلغ تعیین شده را به حساب مدرسه واریز می‌کنند و با توجه به مبلغ تعیین شده مدارس نمی‌توانند در دریافت هزینه لباس فرم سلیقه‌ای عمل کنند.

مظفر تصریح کرد: با وجود تمهیدات در نظر گرفته شده باز هم خرید لباس فرم از مدرسه اجباری نیست البته دانش آموزان تغییر مقطع مانند دانش آموزان مقاطع اول، هفتم و دهم که با تغییر لباس فرم مواجه می‌شوند نیاز به تهیه لباس جدید دارند و برای دانش آموزان میان پایه تهیه لباس فرم ضرورتی ندارد مگر آن که این لباس‌ها مستهلک یا غیرقابل استفاده باشد.

سرپرست اداره کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش در پاسخ به پرسشی مبنی بر اینکه برخی خانواده‌ها نسبت به کیفیت لباس‌های فرم ارائه شده از سوی مدارس گلایه دارند باید چگونه این موضوع را پیگیری کنند، گفت: خانواد‌ه‌ها اختیار دارند تا در صورتی که لباس فرم با کیفیت و هزینه کمتری را در صورت وجود از تولیدی‌های خارج از مدرسه تهیه کنند.

او درباره سهم تولیدی‌ها از هزینه در نظر گرفته شده برای تهیه لباس فرم از سوی مدارس اظهار کرد:‌ تولید‌ی‌ها هزینه دوخت لباس را دریافت می‌کنند و مدرسه موظف به تأمین این هزینه‌ها است چرا که خانواده ها تهیه لباس از طریق مدرسه را اعلام می‌کنند و بر این اساس برنامه ریزی‌های لازم برای تهیه لباس فرم انجام می‌شود.

مظفر تأکید کرد: بخش اندکی از هزینه در نظر گرفته شده در حساب مدرسه باقی می‌ماند که برای فعالیت‌های پرورشی و فرهنگی مدرسه هزینه خواهد شد.

سرپرست اداره کل ارزیابی عملکرد و رسیدگی به شکایات آموزش و پرورش بیان کرد:‌ آموزش و پرورش برای تسهیل کار اولیا و دانش آموزان تهیه لباس فرم را مورد توجه قرار داده است و چنانچه تخلفی در این زمینه وجود دارد اولیا می‌توانند از طریق سامانه رسیدگی به شکایات آن را مطرح کنند تا کارشناسان بررسی‌های لازم را در این مورد انجام دهند که اگر مبلغ اضافی دریافت شود مدیر موظف به استرداد این هزینه است.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار مدارس آموزش و پرورش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۲۱۷۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند

حجت‌الاسلام پورثانی با اشاره به اینکه طی سال‌های قبل مربی پرورشی مدرسه به عنوان یک کارمند درجه ۲ نگاه می‌شد گفت: لزوماً هم مربی پرورشی کلاسی نداشته بود. همان طور که می‌بینیم امروز هم نیمی از مدارس کشور مربی پرورشی ندارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: ما فقط در پایه هفتم و هشتم یک درس تفکر و سبک زندگی داریم، در پایه‌های دیگر درس خاصی در امور تربیتی نداریم؛ مربی‌های پرورشی هم ابزار مناسب برای اهداف خود را ندارند.

در فضا، محتوا و نیروی انسانی کمبود داریم

وی با بیان اینکه فضا، محتوا و نیروی انسانی سه ضلع کار تربیتی است گفت: در هر سه ضلع ما دچار کمبود و مشکل هستیم. کار تربیتی تنها به وسیله آموزش و پرورش قابل جمع نیست؛ وظایف آموزش و پرورش هم با دیگر دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست. رهبری هم برای مسئله تاکید کردند.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: ما باید عرصه را برای همه دغدغه‌مندان عرصه تربیتی فراهم کنیم. یکی از موانعی که نمی‌توانستیم بعد از ظهر مدارس و پنج شنبه‌ها را در اختیار امور تربیتی قرار دهیم خوشبختانه با برنامه هفتم توسعه عملیاتی کردیم.

وی با اشاره به اینکه درب آموزش و پرورش به روی همه دغدغه‌مندان عرصه فرهنگی و تربیتی باز است؛ گفت: ۵۰ هزار گروه جهاد تبیین در سراسر کشور بزرگترین عملیات جهاد تبیین را راه اندازی کردند. اعتقاد ما و شعار دولت هم همین است که اگر می‌خواهیم در آموزش و پرورش اتفاقی بیفتد چاره‌ای جز ورود با ضابطه گروه‌های جهادی ندارد.

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: شاخص اصلی ما رسیدن به حیات طیبه منطبق با سند تحول بنیادین آموزش و پرورش است. البته برخی معتقد بودند وزارت آموزش و پرورش باید به نام وزارت تربیت رسمی جمهوری اسلامی تغییر یابد؛ سند تحول هم بر مبنای تربیت است و حتی پیوست برنامه درسی آن را هم دیده است. طرح اتقان را هم با هدف تقویت روحانیت در مدارس راه اندازی کردیم.

معلوم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند

وی در خصوص باز بودن درب مدارس به روی دانش آموزان در روزهای پایانی هفته گفت: ما سند جامع اوقات فراغت دانش آموزان را نوشته‌ایم. تمام اوقاتی که دانش آموز در اختیار مدرسه نیست و معلوم هم نیست دانش آموز اوقات فراغتش را چگونه طی می‌کند. آموزش و پرورش به عنوان متولی اصلی تربیت، باید برای تمامی اوقات دانش آموز برنامه داشته باشد.

لزوم فعال شدن ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد

حجت‌الاسلام پورثانی با بیان اینکه ۳۵۰ مدرسه توسط مساجد باید فعال شوند گفت: ما آماده میزبانی همه گروه‌های مردمی را که در چهارچوب انقلاب فعالیت کنند؛ در تابستان داریم. در ۷۲۵ منطقه آموزش و پرورش یک دبیرخانه اوقات فراغت داریم؛ هر فردی که دغدغه‌مند امور تربیتی است و برای این موضوع برنامه دارد می‌تواند به دبیرخانه مراجعه کند. ما این آمادگی این مسئله را داریم و معتقدیم که درِ مدارس را هم به روی گروه‌های مردمی باز می‌کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • نگاه پلیس به دستگاه تعلیم و تربیت ستودنی است
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • پلیس، آموزش و پرورش و شهرداری پرچمداران ارتقا فرهنگ ترافیک هستند
  • اجرای طرح آموزشی «فرهنگ ترافیک» برای دانش‌آموزان کرمانشاهی
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود