Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@11:56:32 GMT

گلایه بوشهری ها از کیفیت لباس فرم دانش آموزان

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۱۳۹۴۱۸

گلایه بوشهری ها از کیفیت لباس فرم دانش آموزان

نرخ و نوع پارچه ای که برخی مدارس برای فرم دانش آموزان استفاده می کنند اعتراض و کلایه والدین دانش آموزان بوشهری را به همراه داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از سپاس؛ با نزدیک شدن به فصل بازگشایی مدارس بسیاری از خانواده ها از نحوه فرم مدرسه گلایه مند هستند و در حال حاضر مشکلاتی مانند بی کیفیتی در نوع پارچه، همخوانی نداشتن فرم لباس با سایز دانش آموز، گران بودن فرم لباس مدارس از مهمترین مشکلاتی است که والدین را نگران کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بسیاری از کارگاه های ساخت فرم مدارس در بوشهر مدل هایی با کیفیت خوب در ویترین دارند اما هنگام تحویل بی کیفیت ترین نوع پاچه استفاده می شود و ضرورت دارد اداره کل آموزش و پرورش  نظارت جدی بر کارگاه های تولیدی داشته باشد.

محمدی یکی از والدین دانش دانش آموز بوشهری در گفت و گو با سپاس اظهار کرد: نرخ و نوع پارچه که مدرسه برای فرم دانش آموزان در ویترین قرار داد کاملا مناسب بود اما هنگام تحویل فرم در فروشگاه نوع پارچه کاملا نا مرغوب بود.

والدین دانش آموز عنوان کرد: همان لحظه با مدیر آموزشگاه تماس گرفتم و بعداز اینکه موضوع را توضیح دادم مبلغ واریزی به حساب ما برگشت داده شد و جهت تامین فرم مدرسه پارچه خریداری و به یکی دیگر از خیاطی های شهر مراجعه کردم.

وی تصریح کرد: بهترین نوع پارچه با هزینه دوخت مبلغی به اندازه نرخ تعیین شده تولیدی ها بود.

رییس سازمان دانش آموزی استان بوشهر در گفت و گو با یکی از رسانه های محلی با بیان اینکه امسال براساس دستورالعمل کشوری متولی لباس فرم مدارس می باشد، گفت: هیچ اجباری برای تهیه لباس فرم جدید وجود ندارد و  دانش آموزان می توان از لباس سال قبل استفاده کنند، مگر دانش آموزان ورودی پایه ها که شامل کلاس اول، چهارم و هفتم می شود.

محمود حسنی با بیان اینکه سازمان دانش آموزی صرفا درخصوص ساماندهی و هماهنگی لباس فرم است، افزود: اختیار تعیین رنگ و پارچه توسط شورای مدارس شامل مدیر و انجمن اولیا و مربیان است.

وی درباره میانگین قیمت لباس فرم اظهار داشت: قیمت گذاری در کارگروهی با حضور نماینده اتاق اصناف، تعزیرات، آموزش و پرورش و خیاطان صورت گرفته که با تقسیم بندی مقاطع تحصیلی از ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتومان می باشد.

حسنی درباره اینکه گفته می شود قیمت لباس فرم در بوشهر بالاتر از برخی استان ها است، آن را تایید می کند و می گوید: یکی از مشکلات سال های قبل این بود که خیاطان بصورت حجمی طبق استانداردی که دانش آموزان دارند، لباس هایی را در اختیار آنها می گذاشتند که اغلب اوقات تنظیم نبوده و هزینه جداگانه برای تعمیرات به خانواده تحمیل می کرد که روی هم رفته هزینه ای مشابه امسال و حتی بالاتر می شد، اما امسال تاکید شده باید اندازه دانش آموزان بصورت جداگانه گرفته و هرگونه بلند و کوتاهی لباس بدون دریافت هزینه باید انجام شود.

به گفته وی، هزینه تولید در استان های دیگر پایین تر از بوشهر می باشد و همین موضوع روی قیمت تمام شده اثرگذار بوده است.

وی با تاکید بر قیمت گذاری لباس فرم مدارس در کمیته ای استانی صورت گرفته که آموزش و پرورش در آن دخالتی نداشته، ادامه داد: در صورتی که مدرسه ای بیش از این هزینه از خانواده ها بابت لباس فرم درخواست کند، تخلف است و در صورت اعلام گزارش به سازمان دانش آموزی، واحدهای بازرسی ادارات و حراست، با آن برخورد می شود.

رییس سازمان دانش آموزی استان بوشهر درباره کیفیت پایین لباس فرم دانش آموزان نیز بیان می کند: طبق توافق های صورت گرفته با سازمان صنعت، معدن و تجارت، هر مشکلی برای لباس های فرم تا آذرماه پیش بیاید، تولید کننده موظف به تعویض رایگان است، در غیر این صورت مبلغ مربوط به حُسن انجام کار که جزو قرارداد منعقد شده در اختیار مدرسه است، به آن ها تعلق نمی گیرد. بنابراین ارائه گواهی حسن انجام کار از سوی تولید کننده ضروری است.

این مقام مسئول درباره گلایه برخی والدین درباره شاد نبودن لباس فرم برخی مدارس اظهار داشت: تعیین رنگ و پارچه در اختیار شورای مدرسه است؛ هرچند به دلیل شرایط اقتصادی جامعه، از مدارس درخواست کردیم مانند ۶ سال اخیر رنگ لباس فرم ثابت بماند تا اگر نیازی به تغییر باشد در سال های آتی صورت بگیرد.

به گفته وی، فرزند دانش آموز او نیز از لباس فرم سال گذشته که کیفیت داشته استفاده می کند.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۳۹۴۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • برگزاری رویدادهای مشترک منطقه ۱۰ اصفهان با مدارس حصه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام الکترونیکی دانش‌آموزان در ستاد پروژه کلان‌مهر/ نقشه‌ راه سند تحول بنیادین به‌زودی به مدارس ابلاغ می‌شود
  • افتتاح مدرسه ۱۴ کلاسه زنده یاد صدوقی در شهرستان پیشوا
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • اجبار دانش آموزان برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان