Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش گفت: ریالی از مبلغ لباس فرم نباید در مدارس دستی پرداخت شود و باید تمام پول دریافتی از اولیای مدارس به حساب مدارس واریز شود و هیچ درصد اضافه‌ای هم وجود ندارد و هیچ گونه وجه اضافه نیز اتحادیه طرف قرارداد با مدارس نباید دریافت کنند. باید لباس فرم با کمترین و نازلترین قیمت و بهترین کیفیت در اختیار دانش آموزان قرار داده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زهرا مظفر، مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش درباره لباس فرم دانش آموزی و اعتراض‌ها به شیوه جدید دریافت وجه لباس فرم در مدارس که تیر ماه امسال ابلاغ شد گفت: طرح دریافت وجه لباس فرم در مدارس از تیر ماه سال جاری به مدارس ابلاغ شد و باید در تمام مدارس اجرایی شود.
وی گفت: قیمت های لباس فرم در مدارس مناسب است و آمار‌ها نشان داده که تمامی اولیا ترجیح دادند از طریق مدرسه اقدام کنند. نظارت بر قیمت‌ها را نیز داشته ایم تا قیمت تمام شده باشد.
                   
مظفر در ادامه بیان کرد: هدفمان از اجرای طرح این بوده است که لباس فرم دانش آموزان با کیفیت بالا تهیه شود و در خدمت اولیای دانش آموزان قرار بگیرد. در تیر ماه سال جاری بخشنامه‌ای را به مدیران مدارس ابلاغ کردیم مبنی بر اینکه مدیران مدارس بر اساس لیستی که در استان‌ها از اتحادیه صنف پوشاک تهیه شده و در اختیار مدارس قرار داده شده و این مدارس با این اتحادیه‌ها طرف قراداد شوند.

مدیرکل ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات وزارت آموزش و پرورش در ادامه در پاسخ به این سوال که علت اینکه برخی مدیران مدارس هنوز به این مصوبه عمل نمی‌کنند چیست؟ افزود: این طرح باید به صورت آنی اجرا شود و مدرسه پایان کار توزیع لباس فرم خواهد بود. درصدی که تعیین شده در قرارداد و مبلغی که به عنوان هزینه لباس فرم تعیین شده است در اختیار اتحادیه قرار می‌گیرد و درصدی از این پول برای مدرسه می‌باشد و صرف فعالیت‌های آموزشی و پرورشی خواهد شد.

درصد دریافتی مدارس از لباس فرم چه میزان است؟

مظفر در ادامه در پاسخ به این سوال که درصد دریافتی مدارس از لباس فرم چه میزان است؟ گفت: درصد تعیین شده متفاوت است، چون در برخی استان‌های مختلف لباس فرم قیمت‌های مختلفی دارد. به عنوان مثال در یک مدرسه لباس فرم ۹۰ هزار تومان و در استانی دیگر لباس فرم ۱۰۰ هزار تومان است. مبلغی که مدرسه دریافت کرده طی تفاهم نامه و قرادای که ابلاغ کردیم حقوقی و قانونی است و این مبلغ پس از دریافت توسط مدرسه به حساب اتحادیه واریز می‌شود و مابقی در حساب مدرسه می‌ماند.

وی در ادامه بیان کرد: اینکه برخی عنوان می‌کنند که باید این درصد به حساب سازمان دانش آموزی برود و یا از مدرسه خارج شود صحت ندارد. بخشنامه اصلاح شده ما در سایت وزارت آموزش و پرورش بارگذاری شده اولیا و دانش آموزان می‌توانند آن را دانلود و استفاده کنند.

وی افزود: این بخشنامه به همه استان‌ها هم تلفنی و با ابلاغ بخشنامه ابلاغ شده است. اگر مدیرانی به شکل بخشانه‌ای جدید عمل نکرده اند اگر وجه اضافه دریافت کردند به اولیا برگردانند.

قرار نیست این پول به مدیران مدارس جهت حق الزحمه پرداخت شود

وی در ادامه تاکید کرد: قرار نیست این پول به مدیران مدارس جهت حق الزحمه پرداخت شود و یا به سازمان دانش آموزی تعلق بگیرد.

مظفر در ادامه بیان کرد: شرط در این بخشنامه ارائه نازل‌ترین قیمت است. نمی‌خواهیم با لباس فرم دانش آموزان درآمد زایی کنیم.

چرا اولیا هر سال مجبور به تهیه لباس فرم می‌شوند؟

وی در ادامه در پاسخ به این سوال که چرا اولیا هر سال مجبور به تهیه لباس فرم می‌شوند؟ اظهار کرد: لباس فرم برای ساماندهی دانش آموزان است وفقط برای ورودی‌های ابتدای و پایه هفتم و دهم است و دانش آموزان برای میان پایه‌ها به هیچ وجه اجباری برای لباس فرم ندارند.

اجباری برای تغییر رنگ و مدل لباس در میان پایه وجود ندارد

وی در ادامه افزود: اگر مدرسه اجبار کرده است برای تغییر رنگ و مدل لباس در میان پایه با آن‌ها برخورد خواهیم کرد. این تغییر لباس فرم صرفا اختیاری بوده مگر اینکه دانش آموزان میان پایه نیاز به لباس جدید داشته باشند که می‌توانند به همین مدارس و اتحادیه‌های دوخت لباس فرم مراجعه کنند.

اجباری در تهیه لباس فرم برای خانواده‌ها وجود ندارد

مظفر در ادامه بیان کرد: اجباری در تهیه لباس فرم برای خانواده‌ها وجود ندارد. حتی والدین می‌توانند خودشان لباس فرم را تهیه کنند و می‌توانند از مدرسه هم تهیه نکنند.

اعتراض‌ها به قیمت لباس فرم مدارس

مظفر در ادامه درباره اعتراض‌ها به قیمت لباس فرم مدارس گفت: قیمت های لباس فرم در مدارس مناسب است و آمار‌ها نشان داده که تمامی اولیا ترجیح دادند از طریق مدرسه اقدام کنند. نظارت بر قیمت‌ها را نیز داشته ایم تا قیمت تمام شده باشد./میزان

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۲۹۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان

ایسنا/زنجان معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان با اشاره به اینکه ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول دبستان از امروز آغاز می‌شود، گفت: خانواده‌ها برای ثبت‌نام به دو روش الکترونیک و حضوری اقدام کنند.

حسین قاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: برای پیش ثبت‌نام الکترونیک والدین باید به سامانه خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش به آدرس my.medu.ir یا my.gov.ir مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: در استان زنجان ۱۱۰۰ مدرسه ابتدایی آماده ثبت‌نام از دانش‌آموزان هستند و حدود ۱۹ هزار و ۱۰۰ کلاس اولی امسال وارد مدرسه خواهند شد که آمارها کاهش تعداد دانش‌آموزان در این مقطع نسبت به سال قبل را نشان می‌دهد.

وی با اشاره به وضعیت نیروهای آموزشی در مقطع ابتدایی در استان، گفت: در حال حاضر با کمبود حدود ۶۰۰ معلم در مقطع ابنتدایی مواجه هستیم که با برنامه‌ریزی‌های به‌عمل آمده امیدواریم این مشکل برطرف شود.

قاسمی به موضوع ثبت‌نام در محدوده سکونت دانش‌آموزان نیز اشاره کرد و افزود: براساس تاکیدات، والدین فرزندان خود را در مدارسی که در محدوده سکونت خود قرار دارند باید ثبت‌نام کنند، اما اگر فردی مایل به ثبت‌نام در مدرسه خاصی است باید منتظر بماند تا ظرفیت ثبت‌نام‌ها مشخص شود و در صورت خالی بودن فضا امکان ثبت‌نام در مدارس دیگر وجود دارد.

معاون آموزش ابتدایی اداره‌کل آموزش‌وپرورش استان زنجان  تاکید کرد: سعی بر توزیع متوازن امکانات و کادر مجرب در مدارس استان را داریم و تقریبا تفاوت چندانی در رابطه با آموزش در مقطع ابتدایی وجود ندارد و والدین نگران این موضوع نباشند.

او به مدارس غیردولتی فعال در مقطع ابتدایی نیز اشاره کرد و یادآور شد:‌۷۰ مدرسه ابتدایی غیردولتی در استان دایر است که ۶۱۸ کلاس را شامل می‌شود و ۴۵۸۰ کلاس در مدارس دولتی واقع شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • همایش تجلیل از معلمان نمونه در گناوه برگزار شد
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • کمبود ۷۰ هزار مشاور و نیروی پرورشی در مدارس/ فضای مدرسه در زمان اوقات فراغت در اختیار گروه‌های مردمی قرار می‌گیرد
  • طرح «ماهر» در مدارس فارس آغاز شد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • مربی‌های پرورشی ابزار مناسب برای تحقق اهداف تربیتی را ندارند
  • معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش: درِ مدارس به روی گروه‌های مردمی باز می‌شود